Nog niet overtuigd?

Twijfel vooral niet om gebruik te maken van onze gratis intake! Dit is geheel vrijblijvend. Binnen de intake willen we graag meer over jou en je doelen te weten komen. Samen kunnen we dan kijken hoe wij jou hierbij het beste kunnen helpen. Mocht je daarna nog steeds geïnteresseerd zijn, dan kun je uiteraard doorgaan met de volgende stappen van onze intake!

Hoe het werkt:

1. Consult

Wij beginnen met een online consult, tijdens dit consult willen wij zoveel
 mogelijk informatie verzamelen, zodat we een goed beeld krijgen van de
client. Denk hierbij aan vragen over jouw lijfstijl tot en met vragen over je
 trainingsverleden, sport achtergrond en alles wat hiermee te maken heeft.

2. Assesment

Na het consult zullen wij een assesment schrijven, deze bestaat uit: movement work, we willen zien hoe je beweegt en of je limitaties hebt, daarna doen wij specifieke kracht testen aan de hand van het doel en we doen ook specifieke conditie testen, zodat we een goed beeld krijgen, waar we nu staan en waar we heen kunnen.

3. Indivualised program design

Na het consult en de assessment, zullen wij alle informatie gaan vormgeven, wij maken een plan voor de komende periode en programmeren elke week een vervolg op afgelopen week, zodat we snel kunnen schakelen, waar nodig, zodat resultaten blijven boeken.

4. Check in’s

Wekelijks gaan we zitten en bekijken we hoe de afgelopen week ging, naar
aanleiding van deze scores en video’s gaan we verder met het bouwen.

5. Optioneel

Wat ons uniek maakt, is dat je ook ondanks dat je online begeleid wordt, je
 hier naar het hoofdkantoor van YourProgram kan komen om zaterdagen mee te trainen met de groep. Hier bootsen wij competities na en kunnen wij ook in person coaching geven. Verder is er ook een mogelijkheid om een inbody scan te doen, hiermee kunnen wij exact meten wat je spiermassa is, je vet massa, het vocht en nog veel meer. Hierdoor kunnen wij nog beter advies geven wat de atleet moet doen qua voeding.

1 Op 1 Online Coaching

V.a. 249,- per maand.

Blogprogrammering

 

V.a. 29,- per maand.

Gratis intake!

Zet de eerste stap door jezelf via onderstaand formulier aan te melden!

 

Proteine Guide aanvragen