Michel Bakker

Ik ben Michel Bakker, een toegewijde coach en mede-eigenaar van Yourprogram en CrossFit Capelle aan den IJssel. Mijn passie voor fitness en sport begon al op jonge leeftijd, toen ik op vierjarige leeftijd begon met wedstrijdjudo, uiteindelijk de Nederlandse top bereikte en Nederlands kampioen stunt skaten werd. Deze rijke ervaring heeft me een diepgaand inzicht gegeven in wat er nodig is om de top te bereiken in de wereld van sport en fitness. Na jaren van topsportjudo en later krachttraining (bodybuilding) ben ik in 2013 zelf begonnen met CrossFit. Ik heb alle CrossFit-opleidingen gevolgd die beschikbaar waren en blijf mijn kennis vergroten door voortdurende educatie. Als voormalig topsporter en zelf CrossFit-atleet begrijp ik de toewijding en vastberadenheid die nodig is om je fitnessdoelen te bereiken. Bovendien ben ik de trotse gastheer van de podcast "Burpees aan den IJssel," waarin ik mijn expertise en inzichten deel aan de hand van wedstrijden die wij volgen. Met meer dan 10.000 uur coaching ervaring heb ik bewezen te begrijpen wat atleten nodig hebben om hun maximale potentieel te bereiken. Mijn ultieme doel is om het uiterste uit de CrossFit-atleet te halen. Daarvoor maken we gebruik van een breed scala aan tools, waaronder programmering, periodisering, voeding en aandacht voor individuele lichaamstypes en meer! Ik werk zowel met topatleten als met degenen die de top willen bereiken. Samen zetten we ons in om jouw fitnessdoelen te behalen en een sterke, gezonde levensstijl te ontwikkelen. Laten we samen aan de slag gaan om jouw CrossFit-reis te optimaliseren!

 

  • 2015 CrossFit Open 6e
  • 2016 CrossFit Open 7e
  • Lowlands Throwdown finalist
  • Amsterdam Throwdown finalist
  • Tiglon Series finalist
  • European Throwdown finalist 

Thirza den Boer

Stefan Vissenberg

Als coach bij YourProgram wil ik me heel graag bezig houden met een ieder die progressie wilt boeken op het gebied van Crossfit op alle niveaus! 

 

Met mijn ervaring in sport op alle niveaus als zowel coach als atleet kan ik goed inschatten wat een persoon nodig heeft om te bereiken wat hij of zij nastreeft. 

 

In mijn aanpak kijk ik heel graag naar de totale mens. Naar mijn mening kunnen we de optimale progressie op zowel fysiek als mentaal gebied enkel bereiken wanneer alle aspecten in balans zijn. Is dit mogelijk? Niet altijd. Maar ik kijk graag samen naar de manier waarop we toch zo optimaal mogelijk aan de slag kunnen! 

 

Wil jij de volgende stap zetten in jouw ontwikkeling? Laten we aan de slag gaan! Plan een gratis intake in en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! 

 

Gratis intake!

Zet de eerste stap door jezelf via onderstaand formulier aan te melden!

 

Proteine Guide aanvragen